Puteți anula trimiterea în iMessage?

iMessage de pe iPhone pare o aplicație de mesagerie instantanee, dar nu prea are aceleași caracteristici. Ce se întâmplă dacă trimiți accidental un mesaj cuiva? Poți să o anulezi? Răspunsul este puțin complicat.

Să luăm răspunsul scurt din drum. Odată ce vedeți că eticheta „Livrată” apare sub un iMessage, nu o puteți „anuliza” chiar dacă nu a fost încă citită. Cu toate acestea, există un truc pe care îl poți folosi pentru a împiedica asta să se întâmple dacă acționezi rapid.
Ce face „Ștergerea”?
Poate ați observat că există o opțiune pentru „Ștergeți” mesajele pe care le-ați trimis (atingeți și mențineți apăsat mesaj > Mai multe > pictograma coș de gunoi). Ștergerea unui mesaj îl va elimina din conversația de pe iPhone, dar va fi în continuare pe iPhone-ul destinatarului.

Același lucru este valabil și pentru ștergerea conversațiilor întregi din aplicația Mesaje. Îndepărtezi doar conversația din partea ta. Acesta va fi în continuare prezent pe iPhone-ul destinatarului. Aceasta este pur și simplu o funcție de confidențialitate pe care o puteți utiliza pentru a „ascunde” mesajele și conversațiile de pe dispozitiv.

LEGATE: 6 funcții de confidențialitate iOS 15 pe care ar trebui să le utilizați pe iPhone

Împiedicați
livrarea unui iMessage Singura dvs. speranță de a „anuliza” un iMessage este să opriți livrarea acestuia. În funcție de conexiunea dvs. la internet, mesajul poate fi livrat instantaneu sau poate dura câteva secunde. Pentru a preveni acest lucru, va trebui să acționați rapid.

Dacă vă puteți pune iPhone-ul în modul Avion înainte ca mesajul să spună „Livrat”, îl puteți șterge înainte de a dezactiva Modul Avion. Cu toate acestea, ar trebui să știți că acest lucru este extrem de greu de făcut. Mesajele iMessage sunt trimise foarte repede – este unul dintre beneficii – așa că va trebui să aveți o conexiune destul de proastă pentru a avea orice speranță.

Imediat după trimiterea mesajului, glisați în jos din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a deschide Centrul de control.
Acum puteți reveni la conversație și țineți apăsat mesajul pentru a afișa meniul. Atingeți opțiunea „Mai multe”.

Leave a Comment